21 листопада 2014   16:42   2843

Секретар міської ради Катерина Воробйова вітає мешканців міста з днем гідності і свободи

У листопаді поточного року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про щорічне відзначення 21 листопада свята - Дня гідності і свободи.

Ця дата вибрана не випадково. Вона продиктована подіями минулого року в столиці нашої держави, які отримали історичну назву - Революція гідності. Саме 21 листопада минулого року стало відправною крапкою для підйому патріотизму. Події в Києві були для всієї держави надзвичайно складним випробуванням, в ході яких українська нація довела свою прихильність європейським традиціям, проявила гідність і надзвичайне прагнення до свободи.

Поздоровляю всіх краматорців з новим національним святом і виражаю впевненість в тому, що загальними зусиллями ми відродимо в серці кожного з нас відчуття гордості за нашу Батьківщину. Своєю щоденною працею ми докладемо зусиль до процвітання рідної землі. Тільки разом нам вдасться зробити Україну сильною і вільною, де кожен громадянин відчуватиме себе гідно.

Бажаю вам, дорогі земляки, міцного здоров'я, щастя, достатку і благополуччя в кожній родині. Нехай буде мирним і чистим небо над нашою єдиною і незалежною країною!
"krm.gov.ua"
Коментарі читачів
  • Украина Владислав Б 21 листопада 2014   17:14

    Миру, добра, любові та щастя єдиній та незалежній Україні!

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: