27 травня 2016   15:58   1422

Прифронтові Зайцеве та Майорськ увійшли до складу Бахмутського району

Сьогодні під час пленарного засідання Бахмутської районної ради депутатським корпусом було прийнято рішення про приєднання території селища Зайцеве та селища Майорськ Микитівського району міста Горлівки Донецької області до складу Бахмутського району.

Розглянувши рішення Зайцівської селищної ради «Про клопотання щодо зміни меж району», з метою створення умов для здійснення повноважень органами місцевого самоврядування вищезазначених адміністративно-територіальних одиниць, які знаходяться в зоні проведення АТО, депутати Бахмутської райради одноголосно вирішили дати згоду на включення їх до складу Бахмутського району.

«Після того, як до складу Бахмутського району додалися селища Зайцеве та Майорськ, які знаходились у так званій сірій зоні, жителі цих селищ нарешті зможуть отримувати пенсії та соціальні виплати», - розказав депутат райради, керівник Бахмутської міської організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Едуард Акіменко. – Під час обстрілів проросійськими терористами там було пошкоджене електро та водопостачання, багато житлових будинків потребують негайного відновлення – вирішення всіх цих проблем для нас наразі пріоритетне».
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: