29 квітня 2024   13:41   144

Росіяни бояться пропускати Кримським мостом потяги з пальним - Плетенчук

Росіяни бояться пропускати Кримським мостом потяги з пальним - Плетенчук
Потяги з пальним стоять на Тамані вже місяць, бо росіяни не впевнені, що Кримський міст їх витримає після отриманих пошкоджень.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, передає кореспондент Укрінформу.

«Кримський міст не забезпечує у необхідному обсязі військової логістики. Якщо ще машинами, навіть військовими вантажівками, по ньому можна їздити, то повноцінні потяги, наприклад з пальним, стоять на Тамані вже місяць, бо росіяни не мають впевненості, що міст витримає цей вантаж після отриманих пошкоджень», - сказав Плетенчук.

Стосовно Кримського мосту він зазначив, що «у нас позиція загальнодержавна, яку озвучив Президент, – ця споруда там зайва».

«Поки що це все розглядається росіянами у якості жартів, але місцеві маклери вже давно жаліються, що впали продажі, багато об’єктів комерційної нерухомості виставляються на продаж, тому що люди, оцінюючи ризики, розуміють, що ця територія для інвестицій, м’яко кажучи, – ризикована», - зауважив Плетенчук.

Як повідомлялося, нещодавно The Guardian із посиланням на джерела в ГУР поінформувала, що Головне управління розвідки Міноборони України готує третій удар по Кримському мосту, що сполучає територію РФ з тимчасово окупованим Кримом.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: