29 квітня 2024   20:47   672

Спортсмени з Краматорська і Краматорського району тріумфували на Чемпіонаті України з кросмінтону

Спортсмени з Краматорська і Краматорського району тріумфували на Чемпіонаті України з кросмінтону
27 квітня у Бурштині відбувся П'ятий відкритий чемпіонат України з кросмінтону (5th ICO Ukrainian Open 2024-500 Pts).

Це, можна сказати, без перебільшення історична подія, бо від Четвертого чемпіонату України з кросмінтону, який відбувся в Ужгороді, пройшло 10 років.

Цього року весна прийшла в Україну разом із кросмінтоном. Слід зазначити, що за тиждень до того, 20 квітня, відбувся Другий чемпіонат Бурштина з кросмінтону.

А що стосується заходу 27 квітня, то він став визначною спортивною подією у житті не тільки невеличкого міста в Івано-Франківській області, а й усієї країни. У чемпіонаті брали участь кросмінтоністи з багатьох міст Украни, також у змаганнях зареєструвались представники Німеччини, Литви і Португалії.

З вітальним словом виступили Роман Іванюк, секретар ради Бурштинської міської ради, та Юрій Сазонов, керівник ГО "Федерація кросмінтону Київської області ".

Найбільшу кількість медалей вибороли представники Донеччини, а саме Краматорська та Краматорського району. У парній категорії переможцями змагань стали представники Слов'янська Людмила Клименчук і Володимир Михайлов (на фото - вгорі). Він же став чемпіоном України у віковій категорії 60+. Ще одна медаль у парній категорії - бронзова - дісталася Олегу Кубарю (Краматорськ), який посів третє місце разом із киянином Сергієм Круковським.

Серед жінок Людмила Клименчук (Слов'янськ) взяла "серебро", Віра Ільїна (Краматорськ) - "бронзу".

Чемпіонкою серед жінок стала Лія Гальченко із Запоріжжя, а серед чоловіків у категорії Single - Дмитро Бойко (Кам'янець-Подільський). Наймолодший чемпіон у категорії U12 - Максим Воробчак (Бурштин).
Технополис
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: