11 травня 2024   11:09   780

Лінія фронту плюс-мінус стабілізувалась. Загрози Часовому Яру немає — заступник командира штурмового батальйону

Безпосередньої загрози Часовому Яру немає, суттєвого просування російських військ немає, лінія фронту тут стабілізувалась.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” на YouTube “Суспільне Новини” розповів заступник командира 2-го штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової Київської бригади ЗСУ Олексій Тарасенко, - повідомляє видання Pro100media.

“Ситуація залишається не змінною російська армія атакує кілька разів на день на ділянці, за яку відповідає п’ята штурмова бригада. В основному російські війська використовують піхотні атаки. Російська армія просто не доводить своїм людям що на українських позиціях є оборонці, каже їм про “пусті позиції” і відправляє їх майже завжди в одну сторону. Зараз суттєвого просування російських військ немає. Лінія фронту плюс-мінус стабілізувалась. Зараз безпосередньої загрози Часовому Яру немає”, — уточнив Олексій Тарасенко.

Він додав, що під час останніх допитів полонених можна сказати, що це в основному люди, яких місяць тому звільнили з місць ув’язнення і вони потрапляють до штурмових підрозділів, зокрема “Ахмат”.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: