15 травня 2024   09:26   475

Рятувальники провели рейд серед сімей Краматорського району, які перебувають на обліку

Рятувальники провели рейд серед сімей Краматорського району, які перебувають на обліку
Рятувальники провели рейд серед сімей Краматорського району, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомляє видання Pro100media з посиланням на Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Донецькій області.

За статистикою сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах найчастіше стають жертвами пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Саме тому рятувальники разом із представниками Національної поліції провели черговий рейд серед сімей міста Дружківка, які перебувають на обліку.

Під час заходу рятувальники розповіли мешканцям приватних домоволодінь статистику та причини пожеж, які щодня трапляються в області, та наголосили, що основним чинником виникнення загорянь є людська недбалість. Фахівці ДСНС закликали громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, а також застерегли на важливості постійного нагляду за малолітніми дітьми. Крім того, співробітники Служби порятунку нагадали всім присутнім, які першочергові дії слід вживати при виникненні надзвичайної ситуації.

Наприкінці бесід надзвичайники вручили співрозмовникам інформаційні листівки з основними правилами пожежної безпеки у побуті.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: