17 травня 2024   21:03   1195

У Краматорську трапилася ДТП за участю працівника правоохоронного органу

У Краматорську трапилася ДТП за участю працівника правоохоронного органу
11 травня цього року в проміжок часу з 13:00 до 15:00 по вулиці Василя Стуса в Краматорську сталася дорожньо-транспортна пригода.

Мотоцикліст рухався по вулиці Василя Стуса, коли поблизу міні-маркету АТБ на нього здійснив наїзд водій автомобіля Mercedes Vito.

Про це повідомляють «Новини Краматорського району».

«Удар був такої сили, що мотоцикліст «пролетів» після нього 12 метрів та впав на тротуарну плитку у сквері. Якби не дерево, то відстань була б ще більшою від цього удару», – розповідає батько постраждалого і просить всіх, хто міг стати очевидцем даної події, відгукнутися та розповісти деталі цієї дорожньо-транспортної пригоди. Його номер: +38 095 337 37 50, Володимир Бережний. Чоловік гарантує конфіденційність.

За даними правоохоронців ДБР встановлено, що працівник правоохоронного органу, перебуваючи за кермом автомобіля Мерседес Віто, рухався по вулиці Валентина Шеймана у Краматорську та скоїв зіткнення з мотоциклістом. Внаслідок ДТП останній отримав тілесні ушкодження.

ТУ ДБР Краматорська розпочало досудове розслідування за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Досудове розслідування триває.

Слід додати, що постраждалого внаслідок ДТП було доставлено на реанімаційному автомобілі із Краматорська до Дніпра. Стан пацієнта важкий.

«Перелом 12-го грудного і поперекового хребців з повним розривом спинного мозку, нижня параплегія. Планується операція зі стабілізації переломів. Відтерміновано (ургентно). Мета стабилізації-в подальшому сидіння у візку. Відновлення функціонування нижніх кінцівок не буде»,- повідомляють у медичному закладі.
Технополис
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: