Хлопці, вірте RomaRу, тут абсолютно нічого нема, ніякої музики, так дві три дворові групки, та що там казати, на Україні один співак був Кобзон, і той покинув.... 
Угу, 2-3 групки що попсу під фанеру лабають. Німа чого слухати.
пробач Адмін, ті лінки не реклама, яка може бути реклама, як там нічого нема? хай хлопці пересвідчаться. 
Так-так! 1.5 лінка та й вони не працюють.

Хоч у всіх груп справді є одна велика вада, що буквально ріже тонкий слух справжнього поцінювача,
мова, ніфіга не мелодійна україньська мова.
Я завжди посміхаюся до іноземців, які стверджують, що їхня мова - найкраща у світі, навіть коли знаю, що вона просто ніяка.

Чому? Тому що вони щиро полюбляюсь свій народ, свою культуру, та свою країну. І я радію за них. Молодці!

Але дуже сумно, що є у нас гражданє, котрі так само щиро бажають зробити зле "свідомитам", своїй мові, та своїй країні.

До речі, брате, ти забув ТНМК! ;) Ціх хлопців (з Харкова!) теж дуже люблять та шануюсь в Росії, де вони дають концерти вже 7 років.

Мабуть вони по-русскі співають?

Також мені доводилося не раз читати на западних форумах коментарі з Польші, Чехії, Словакії, Словенії та інших країн стосовно Української музики. Мене вразило те, що вони: 1 - знають нашу музику, 2- хорошої думки про неї.

Слава Україні!