04 Вересня 2024, 16:20:19
Прочитано 1136 раз
Или вы не замечаете что Судже и окрестным деревенькам уделяется больше внимания и сил чем Покровску и Краматорской агломерации?
Я чуть выше писал: "Шоумены, они шоумены и есть". Нужно отвлечь восхищенных зелебобиков от .... и показать новое шикарное шоу. Как заявил недавно один мой знакомый: "Я вчера смотрел прессконференцию зеленского. Получил истинное наслаждение.". Это не лечится.....
PS
Борислав Береза:
Коли Єрмак, Умеров і супроводжуюча їх Свириденко прилетіли до США, то Командуючого Повітряних сил ЗСУ Олещука вже звільнив Зеленський. В США від цього трохи прих..їли. Тому що причин для звільнення, на думку наших партнерів, не було. І американським журналістами стало теж цікаво у чому причина звільнення. Вони запитали. Умеров не міг сказати правду, що Олещука звільнили через те, що той вказав на ворожу до військових позицію Безуглої. І Умеров відповів, схоже, перше, що прийшло у голову: "Я б, мабуть, сказав, що це ротація". Військові від такого офігіли. Зараз у військових чатах тільки це і обговорюють. Від цієї новомови тхне Рашкою і їх традиціями. В них теж вибух називають хлопком, а війну - СВО. А у нас звільнення вирішили називати ротацією? Чекаю, як позити

Записаний
"Ты должен сделать добро из зла потому что его больше не из чего сделать".