Форум Краматорська
Краматорськ та світ навколо нас => Общий => Вкус жизни => Тема розпочата: AntZ від 12 Лютого 2007, 13:14:38
-
Чілі-кон-карне
"Візитна картка" мексіканської кухні, гостре мясне блюдо з квасолею і незмінним перцем чілі
дуже просте в приготуванні, блюдо, яке залишає простір для фантазії і комбінування продуктів - широкий, наче мексиканський степ
Атож, амігос, йдем (їдем!! бо справжні мучачос пішки не ходять!) до найближчого супер-маркетос і берем там безхітрісний набір продуктос:
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100014.jpg)
червону квасолю
червоний перець (болгарський - тому можна білий, а можна- зелений)
червоні помідори
лук (можна, до речі, червоний, але шось я давно в Ялті не був)
червоне м"ясо (свініну, краще жирну)
сметану - білу
олію .. яка є
і собствєнно ЧІЛІ
в мене наявний був тіки в молотому виді, зважаючи на пору року =(
-
АнтЦ, ты АртД-2 ;)))
Ну а готовое-то блюдо где?
-
блін, це він - я №2, якшо по хронології, шоб ти знав
ну ЩАС!!!
виріж нафік цкей флуд, не перебивай
-
ріжем м"ясо якнайменше (хоча деякі заміняють це діло фаршем)
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100016.jpg)
і закидуєм його в казан. Солім-пєрчім
до речі, "пєрчім" ми по ходу приготування постійно, чим більше, тим ближче потім будете відчувати себе до Мексики
тому я більше нагадувати не буду +)))
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100017.jpg)
-
кіно на сьогодні скінчилось
-
забрасываем лук
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100019.jpg)
болгарский перец
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100020.jpg)
и снова добавляем чили
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100021.jpg)
-
нарізаєм томати
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100023.jpg)
закидуєм
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100024.jpg)
без червоної квасолі - блюдо не получиться
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100025.jpg)
-
закіпіло
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100026.jpg)
добавляєм квасолю
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100027.jpg)
і можна добавити консервовану
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100028.jpg)
-
а почему без фасоли не получится?
-
маєм отаке
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100029.jpg)
добавляєм сметану
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100030.jpg)
і, в принципі, ГОТОВО
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100031.jpg)
-
і як же мексиканська кухня без текіли, солі і дольки лайма???
(http://www.blank.com.ua/files/pic/chilli-con-carne/p2100034.jpg)
буенос апетітос, амігос!!!
-
а где же фото на красивом блюде?
-
нема... з"їли
-
блюдо съели?
-
говорят, что белую текилу надо пить с солью и лимоном, а коричневую пьют как коньяк...
эх, не едим мы с женой острого и жирного... :о(
-
хай її нєгри, як коньяк, п"ють...
і це не корічнєвая, це золота +)))
-
Я пропустил - это едят ложкой или вилкой? :)
-
рюмкой
-
не, ну, правда! Чем едят? Меня заинтересовал рецепт
-
ну ложкой, естеств
-
не, ну, правда! Чем едят? Меня заинтересовал рецепт
чтоб повыпендриваться как настоящий мучачос, можешь сворачивать лодочкой кусочки плотной пшеничной или кукурузной лепешки и ими поглощать. или кукурузными чипсами
upd. Лепешки, естств, самому испечь. на сухой сковороде, без масла
-
:yes3: дуже дякую
-
AntZ счастливая ваша жена :yes3:
-
и не только
поэтому
-
ну тогда надо пойти и поцеловать себя в зеркало :o