Шановний москалику!
Я не знаю, як там у вас, в Третьому Римі, а в нас, в Україні, не принято "тикать" незнайомим людям, та ще й старшим за віком
1 Якщо це мені, то повинен зазначити, що тикати почав мені саме автор того посту, він до мене аж ніяк не на "ви" звернувся, тому я маю право звертатися так само, тим паче, що вік у нього не вказан, перед своєю відповіддю я спеціально дивився.
2 З чого це я москалик? Просьба не обобщать, хоть методы и не во всем схожи, но Россия мне по-боку (я все ж за Украину беспокоюсь:)
Отправленный на: Июня 10, 2008, 20:39:13
по статті....
Уявив собі такого туземця, уважно слухаючого "большого бєлого чєловєка", яки йрозповідає про дальні страни, великі міста і заводи-параходи...Білий чєловєк дарить туземцю дзеркальце - і той радісно біжить показувати його соплеменникам...
Тьфу
Хе, вспомнил как у нас всякие Марсы со Сникерсами появились когда-то - все, как вот те туземцы нарасхват тянули:)
Да и сейчас, должен сказать, пользуемся техникой, зачастую уже устаревшей в более развитых странах, либо используемой уже более надцати лет. Сколько у нас "завзятих" украинцев ездят на машинах 90 года выпуска и раньше?