Кстати, Шкафф, ты конкретно о М.Т.С. такого мнения? Кажется он никогда не был тебе посторонним?
а ти звідки знаєш?
що стосується М.Т.С., як ти кажеш, то я так скажу...
я до людей ставлюся як до людей... а їх особисте життя, бізнес, хобі, засоби зороботку... то їх особисте, приватне... і мене воно не стосується...
я можу оцінювати їх дії.. і казати своє відношення ціх дій, але то є відношеня до дій а не людини...
щодо людини...М.Т.С. свій чувак... а його справи - то його...
ви скажете... що дії характерезують людину... так характеризують... але більш його внутрішній стан, його ставлення до життя... його спроможність протидіяти провокаціям та спокусам...
я нікому не суддя... але... я осуджую ту систему, і ту внутрішню організацію вузу.. яка дозволяє... людям відхилятися від норм і стандартів освіти...
тепер щодо корочєк-кар*єри...
вибачте, але це соплі, і фуфло... на.. мені як менеджеру підприємсива якісь люди-корочки... які тупі як валєнкі...
це все анахронізми совкові... поцікавтесь як працевлаштовуються специ в провідних західних компаніях, там хоч ти гарвард закінчив... але без позитивної стажировки... під наглядом... з самої ніжньої ланки виробництва ніякого спеца нікуди непустять...
а унас всіх жалко... щож йому тупому, але такому бідному робити??? хай бере себе за дупу і вчиться... або пішов на...