самое веселое в том, что общаясь таким образом чел действительно думает, что с ним ктото серьезно будет дискутировать
По-перше,
Отучаемся говорить за всех. (С) FIDO...
А по-друге,
Chico, нічого особистого, але що стосується політики, Ваше "діскутірованіє" мені ну от зовсім не цікаве, вибачте.
Бо я не збираюсь з Вами змагатися у флуді чи демагогії - тут Ви мене переможете, і я наперед признаю свою поразку.

Тому пропоную завершити кидання какашками ще напочатку: я ж Вас не чіпаю? От і Ви мене теж.
Пане
Yarik.
...я не хочу поверить, что это было такми вот спонтанным никем не заинтересованным волеизъявлением народа - как и любая революция, манифестация - ее кто-то спланировал...
Та я ж хіба спорю?!?! Я ж написав: звісно, що там були і гроші, і організатори. Але подивимось на результат: фальсифікація була викрита, і надалі фальсифіціровать вибори стало доволі складно - це плюс чи мінус? Україна отримала нарешті шанс трохи відійти від орбіти Кремля, провести реформи і швидко збудувати СВОЮ правову державу европейського типу - це плюс чи мінус?
А те що політики відверто просрали таку нагоду - то це ЇХНЯ ""заслуга"", а не провина народу. Я так вважаю.
І дзьобати людей за те, що вони нікому не завдаючи шкоди, намагались зробити тільки краще
для всієї країни... якнайменш, не етично. IMHO.
Вы спросили был ли я у буржуев - про то, был ли я там в сознательном возрасте, и когда по Вашему он начинаецо - Вы ничего не упомянули...
Отож. Бо якщо б Вас ЗАРАЗ туди вивезти на екскурсію, то враження було б шалене. Бачте-но, ми і сьогодні ВІДДАЛЯЄМОСЬ від їхнього рівня. Вони з кожним роком ідуть і далі вперед (і це можна відчути), а ми топчемся на місті. Тільки разом з ними тепер йде вперед Польша, Чехія та інші...
І коли починаєш порівнювати чого досягли "вони", і чого досягли "ми" за все своє
життя(для них)/
існування(для нас)... то казати "тоже мне мерило Добра и Зла..." якось не повертається язик...
Я не кажу, шо їм треба поклонятись, Боже борони! Але і зухвало ігноріровать їхню думку - теж доволі безглуздо, як на мене. От.