из фб : СПІЛЬНА ЗАЯВА ПРОВОДУ ВГО "СОКІЛ" ТА КОМАНДУВАННЯ ОДЧ "КАРПАТСЬКА СІЧ"
(цю заяву видаляють з усіх інтернет ресурсів)
Шановні побратими по зброї, звертаюсь до Вас!
Друззі з рідного мені 25 бату "Київська Русь", друззі з 54 бату, 128 бригати, 3 і 8 полку, до всіх з ким працювали плече до плеча, кров до крові, борлись за час цієї війни.
Всі хто мене знає в бою і з ким ми пройшли нелегкий час боротьби.
Зараз почались масові репресії проти справжніх патріотів, націоналістів.
Ув"язнено більше 20 добровольців, які воювали не в тиловій другій чи третій лінії оборони, не зі складу загранотрядів внутршніх військ і беркуту, а з "нульовки" з самого передка.
Ув"язнили Юрія Сиротюка, людину, яка в моїх очах є беззаперечним авторитетом, автора терміну "Революція гідності".
Їх заслуги перед Україною важко переоцінити.
Чорнороби революції, завжди в перших рядах, завжди на вістрі боротьби.
Ліберально-олігархічним режимом Авакова-Порошенка видана команда придушити і знищити весь патріотичний і націоналістичний рух.
Така подяка тим, хто привів їх до влади.
Придушити людей які були основою революції, доброволців які першими пішли захищати батьківщину, Задушити тих хто не буде миритись зі здачею Донбасу, перемовинами з сепарами і нетерпить Мінськ 1, 2, ...10!
Задушити тих хто безкомпромісним сприймає факт Ліпецької фабрики, не довіряє одному з засновників Партії Регіонів, міністру уряду Януковича, не довіряє другу Кернеса-Добкіна, новітньому міністру МВС Захарченку.
Прошу Вас, стати міцною стіною, об"єднатись так само як об"єднались в неспокійних землях Донбасу. Кровне братство військових це святе.
Моя мета і мій Бог, одвічна і свята, соборна Україна!
http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=873181.0