Нет НИ ОДНОГО варианта развития экономических событий, при котором бы цены на энергоносители в ближайшее время упали бы, или банковский бы рынок укрепился.
Ви чи не тормозіть (не в смислі образи, а в смислє, шо слідкуйте за подіями) - Берлусконі лише вчора озвучував позицію "великої сімки" щодо цього питання - чи не заявляйте так категорично... Чи Берлусконі теж популіст? +)
А ежели так, то о какой же дефляции руководитель правительства может всерьёз говорить??
об елементарній... Ріст цін викликає скорочення попиту - скорочення попиту викликає зниження цін. Після взльоту цін ЗАВЖДИ є "просідання" - хоч би й незначне, хоч би й короткочасне. Ціни забрались на таку висоту, шо ЦІЛКОМ МОЖЛИВЕ їх (короткочесне і незначне) падіння.
А если не всерьёз, опять популизм получается...
так і Ви "нєвсєрьйоз" - прочитали ЧОТИРЬОХ "експертів" в ОДНОМУ журналі, і вже робите ВИСНОВКИ +))
Ударім полулізмом по популізму? +)
Доктор!
100% Уряд "трошки гіпєрболізіровал, для доходчівості" (с). Я навіть сперечатись не буду. І навіть осуждать їх за це небуду - БО заяви Уряду - це ТЕЖ один з чинників зменшення (чи збільшення) інфляції і прочих "фронт-менських" показників.
Чому "фронт-менських"? Тому шо - повторююсь - ще з часів Миколи Дапошліви Яновича ЗВИКЛИ до того, шо ДОСИТЬ громогласно об*явить про ріст ОДНОГО показника - і Уряд НІБИТО вважається успішним...
ОЦЕ і Є той самий "популізм" - танці з бубном навколо ОДНОГО показника
Хоча насправді їх СОТНІ....
Мені жаль, що у Вас нема математичної освіти - без образ!- бо тоді б Ви зрозуміли, що моделювання процесу і його ОПТИМІЗАЦІЯ йде по БАГАТЬОМ параметрам..
Наприклад, на прокатному стані можна "НАПРЯЧЬСЯ" і викатати полосу товщиною 0,5 мм за один прохід, але при цьому отримати серповидність, нерівномірність механічних свойств, "чєчєвіцу", крім того, зломити шійки валків і заробити тріщину в станині.. ЗАТЕ, холєро, ми отримали ПОКАЗНИК 0,5 мм!!! уррря...
(на жаль, з ВАШОЇ науки жодного прикладу привести не можу - нє обучєн =(