Чілі-кон-карне
"Візитна картка" мексіканської кухні, гостре мясне блюдо з квасолею і незмінним перцем чілі
дуже просте в приготуванні, блюдо, яке залишає простір для фантазії і комбінування продуктів - широкий, наче мексиканський степ
Атож, амігос, йдем (їдем!! бо справжні мучачос пішки не ходять!) до найближчого супер-маркетос і берем там безхітрісний набір продуктос:
червону квасолю
червоний перець (болгарський - тому можна білий, а можна- зелений)
червоні помідори
лук (можна, до речі, червоний, але шось я давно в Ялті не був)
червоне м"ясо (свініну, краще жирну)
сметану - білу
олію .. яка є
і собствєнно ЧІЛІ
в мене наявний був тіки в молотому виді, зважаючи на пору року =(