От вас вже понесло
KurT, мені теж зовсім незрозумілі Ваші претензії.
З приводу
"Везде уродов хватает" - так є і про нашу міліцію тема - "...Жесть мундіра". Там ми про своїх пишемо. І нічого не приховуємо, на відміну от. І ще купа тем є.
Є тема "Путінізм" - є тема "Ющенкізм". В одній одно - в другій інше. Це ж форум, йопт! До речі - форум наш, рідний. Ми ж не премось на форум якогось Братську і не поливаєм там всіх помиями, крича які вони всі дебіли і як у них все погано, а у нас все напрочуд прекрасно (хоч саме так і роблять регулярно у нас завзяті хлопці з "бригади.ру")?
Ми тут техесенько, по-свойськи сидимо і розмовляємо... Шо не так? Ніззя про Росію погане? Ну так якщо воно так і є, то чому й НІ? А про ОмериГу можна? А про Білорусь? А про Великобританію?
Бо про нас - можна. Ми тут про всіх "руських" пишемо. А про них чо ніззя?
KurT, за моє життя було в мене пару раз (каюсь))), шо напивався до такого стану, що "творив чудеса".))) То мені тепер ніколи в житті ніззя обговорювати людей, котрі "ізрядно набрались"? Так виходить по-Вашому?
То я з Вами не згоден. Це глупо.
Ні, дійсно, тут більш схожа Ваша негативна реакція не на зміст - а на слово в заголовках. Може я і помиляюсь, але... така моя думка на сьогодні.