Я находжусь на своїй землі та можу робити те що вважаю запотрібне. Їхали б всі росіяни до себе додому та дали жити спокійно. А як тут мешкаєте, то розумійте, що ви лише російська діаспора, меншість.....
намана

я у шоці... *чухає потилицю. Тягнеться за словником. Перевіряє. Задоволено хмикає. Розтягується широченна посмішка*
Наталко, Шось я не зрозуміла. По-перше, якШо така патріотка - нік треба було українською писати. По-друге,
Я находжусь *знаходжуся* на своїй землі та можу робити те, що вважаю запотрібне *за потрібне*. Їхали б всі *усі* росіяни до себе додому та дали жити спокійно. А як тут мешкаєте *живете*(не той контекст), то розумійте, що ви - лише російська діаспора, меншість.....
якШо вже дійшло до цього...
Шось я не зрозуміла. Давайте пОляків виженемо із Західної, мадярів із Закарпаття, татар з Криму. Ви Шо!? Піпєц, Шо коїться...
а можна конкретизувати: як саме Вам заважають жити росіяни? І хто сказав, Шо то росіяни? Чи зараз десь на крамницях написано "Только для русскіх"? Чи може у транспорті десь? Чи у якихось установах державних?
учора розмовляла з файним легінем *задоволено мружиться "гарно сказала"* українською в асі 5 годин. Це при тому, що він з Краматорська. Просто Шось там перемкнуло - вирішили рідною потеревенити.
Думаю я російською. Розмовляю частіше російською. Але це не заважає мені цінувати та поважати нашу рідну мову. Не суміш з російською сходу. Не суміш з польською заходу. Не суміш з румунською,угорською закарпаття...а чисту українську. Десь із Полтавщини.
І ще : може Крим Росії повернути? Там 70% населення росіяни. Вони зрадіють. А частинку ще Туреччині віддати. Узбережжя. Там же ж бо татари. Так?
давайте зробимо нациський режим? Загони СС відновимо. Супер просто буде. Хто російською слово скаже - кулю у скроню. І тоді західяни до нас переселяться, а третину населення (точніше трупи) спалять. "І буде вам щастя" (с)
доречі, українською моє ім'я звучить набагато краще, ніж російською. І я пишаюся тим, Шо володію такою співучою мовою