31 грудня 2014   12:59   3212

Kramatorsk.INFO вітає усіх з Новим 2015 роком!

Kramatorsk.INFO вітає усіх з Новим 2015 роком!
Шановні друзі!

Від щирого серця вітаємо вас з наступаючим Новим 2015 роком!

Рік, що минає, залишив по собі хвилюючі спогади. Ми пережили, а дехто й досі переживає, справжню війну – з артилерійськими обстрілами й бомбардуванням, переповненими бомбосховищами, зруйнованими оселями та осиротілими дітьми.

Ми в повній мірі відчули, що таке зрада, пролили чимало сліз, але саме в цей рік ми показали всьому світу, наскільки прагнемо миру в своїй незалежній державі. Ми стали сильнішими духом та ще більш згуртованими навколо єдиної мети – захисту рідної країни.

Нехай наступний рік принесе довгоочікуваний мир Україні і кожній вашій родині. Щоб ненависний ворог назавжди покинув нашу благословенну землю, і на ній більше ніколи не проливалися сльози і кров.

Нехай ваші серця наповняться радістю від майбутніх перемог та яскравих творчих звершень, в душах запанує спокій та здійсняться найпотаємніші мрії. Бажаємо вам і вашім близьким мирного неба над головами, міцного здоров’я, родинного затишку, щастя й добробуту.

З Новим роком! З новим щастям!
Kramatorsk.INFO
Коментарі читачів
  • Украина Владислав Б 31 грудня 2014   13:12

    Велике спасибі журналістам та адміністрації Kramatorsk.INFO за гарне вітання та щоденну працю на благо народу України! Добра вам у Новому році, миру, здоров'я, щастя, достатку і всяких гараздів! З Новим роком!

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: