22 березня 2015   20:31   2842

Краматорська «Свобода» засуджує заяву депутата Єфімова

Краматорська «Свобода» засуджує заяву депутата Єфімова, в якій він дозволив собі розкритикувати дії Збройних сил України під час визволення міста з-під окупації.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної організації ВО «Свобода» в листі, який надійшов до редакції Kramatorsk.INFO. Наводимо зміст цього листа без скорочень.


«Краматорська міська організація ВО “Свобода” заявляє про свою незгоду із заявою народного депутата України Максима Єфімова, члена фракції БПП, який був обраний по мажоритарному округу № 48 від міста Краматорська, яку він висловив в ефірі Громадського телебачення, і в якій він дозволив собі розкритикувати дії Збройних сил України під час визволення міста з-під окупації.

Голова Краматорської міської організації ВО “Свобода” Сергій Корнієнко, зокрема, зазначив: “Чути такі заяви від колишнього депутата від Партії Регіонів не дивно. Особливим патріотизмом в місті він ніколи не відрізнявся. Але те, що таку заяву зробив представник пропрезидентської фракції, є просто нонсенс. Це зайвий раз змушує задуматись, за яким критерієм навоспечених депутатів приймали до складу БПП?

Нашому місту потрібен депутат, який реально би виступав представником міської громади і відстоював соціально-економічні інтереси Краматорська, а не займався тиражуванням страшилок російської пропаганди».

Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: