12 січня 2016   12:36   2889

Краматорський голова оголосив догану начальнику відділу охорони здоров’я

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Краматорська висловив догану начальнику відділу охорони здоров’я Ігорю Михайлову.

За словами краматорського міського голови Андрія Панкова, він нещодавно проінспектував міські лікарні і виявив, що лише у двох з трьох стаціонарів пацієнтам дають хоч якісь ліки, попри те, що наприкінці року з міського бюджету на це була виділені кошти.

- За останні роки ви половину медицини перетворили на приватний бізнес головних лікарів, а те, що лишилося, розвалили, - додав міський голова.

Також міському голові не сподобалося намагання чиновників від медицини перекласти відповідальність за спалах епідемії грипу виключно на громадян.

Нагадаймо, що від ускладнень грипу у Краматорську померло 17 людей.
ДоТВ
Коментарі читачів
  • Украина Чукча 12 січня 2016   16:07

    Люди, очнитесь! Это был такой цирк! Вчера в исполкоме всех предупредили заранее о том, что "Панков будет всех ругать". Все знали о грядущем шоу, не думайте, что это было всерьез! Краматорчанам попросту пустили пыль в глаза

  • Внутренний ip Житель 12 січня 2016   14:49

    не пыль ли в глаза пускает мер? а изменится ли что нибудь? а за эпидемию Чуковой дадут премию? она уже не начальнк Михайлова?

  • Украина Доктор Шац 12 січня 2016   14:46

    Давай молодёжь наберём! Тогда к статистике смело можно будет х10 приписать. Они же все специалисты...

  • Украина гога 12 січня 2016   14:39

    глазам не верю....Панков ты делаешь успехи.В тебя можно верить...Давно пора разворотить осинное гнездо здравотдела!обрати пожалуйста внимание какой персонал работает в больницах 80-85% старше 60 лет ... молодых не принимают.

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: