26 червня 2016   20:46   1209

29 червня планується перевірка працездатності системи централізованого оповіщення населення із запуском електросирен

Управління з питань цивільного захисту Краматорської міської ради інформує про те, що 29 червня 2016 року в період з 14.00 до 14.30 буде проводитись планова комплексна перевірка працездатності системи централізованого оповіщення з вмиканням електросирен на території міста та Донецької області.

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

Просимо усіх зберігати спокій та не піддаватися паніці.

Вмикання електросирен буде супроводжуватись передачею відповідної інформації по мережі дротового радіомовлення, а також в ефірі радіостанцій «Перець FM» (частота 105,7) та «DJ FM» (частота 106,2).

Разом з тим, вважаємо необхідним нагадати мешканцям міста про те, що основний сигнал оповіщення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій «УВАГА ВСІМ!» подається шляхом уривчастого звучання електросирен з наступною передачею текстових повідомлень з використанням міської радіотрансляційної мережі, а також в ефірі місцевих радіостанцій (місцевого телебачення).

Почувши такий уривчастий сигнал сирен на території міста Краматорська, необхідно увімкнути радіотрансляційну точку або радіоприймач, налаштований на одну з вказаних частот, та прослухати інформацію, що передається, про характер небезпеки та порядок подальших дій.

Інформація передається впродовж 5 хвилин після подачі звукових сигналів.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: