11 жовтня 2016   18:12   2199

У Краматорську пройде мирна акція #StopPutinsWarInUkraine

У Краматорську пройде мирна акція #StopPutinsWarInUkraine
14 жовтня 2016 року з 16.00 по 17.00 год. у м. Краматорськ по вул. Маяковського, 9 біля комунального публічного закладу БК «Будівельник» відбудеться мирна акція – #StopPutinsWarInUkraine.

Про це повідомляє Національний рух ДІЯ (Державницька ініціатива Яроша).

Українські патріоти у США, Канаді, країнах Європи вийдуть на вулиці своїх міст з мітингом. Більше 30-ти громад в різних країнах долучилося до цієї ініціативи, у такий спосіб діаспора хоче привернути увагу світової спільноти до загарбницької війни в Україні, яку проводить Росія на чолі з її президентом Путіним.

Мітингувальники розробили пакет вимог, які скерують до Європарламенту, ОБСЄ, дипломатичних установ по всьому світу. Основна вимога – виведення з території України всіх російських окупаційних військ разом зі зброєю.

Також активісти вимагатимуть посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ на окупованій території та звільнити громадян України, які незаконно утримуються у російських тюрмах та в Криму за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

«Ми мусимо достукатися до всіх світових дипломатичних інстанцій, до урядів країн, що формують світову політику, щоб за допомогою санкцій та інших превентивних заходів спільно змусити ворога відступити», – вважають активісти ДІЇ.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: