27 квітня 2017   16:44   1605

Інформація про «замінування» школи не підтвердилася (фото)

Інформація про «замінування» школи не підтвердилася (фото)
До краматорського ВП зателефонувала дитина та повідомила, що на прилеглий території ОШ № 3 знаходиться «бомба».

Як повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області, під час ретельної перевірки правоохоронці та рятівники не знайшли ніяких вибухонебезпечніх предметів. Поліцейські встановили особу телефонуючого - ним виявився учень 3 класу, який побачив підозрілий предмет.

размінування

Сьогодні о 12.30 до кол-центру надійшла інформація про те, що на прилеглій території ОШ № 3 знаходиться бомба. Потім зв'язок обірвався та телефон, з якого був здійснен виклик, був відключен. Отримавши таке повідомлення, на місце події відразу виїхали співробітники поліції та рятувальники. Учнів зі школи було евкауювано та територію взято під охорону. Після ретельної перевірки не було знайдено ніяких підозрілих предметів.

Поки спеціалісти здійснювали обстеження навчального закладу, а правоохоронці взялись встановлювати особу того, хто телефонував. Згодом поліцейські вираховували, що телефонний номер, з якого здійснився дзвінок, належить учню 3 класу.

Директор школи відразу запросила до закладу батька та самого хлопчика. Під час бесіди 8-річний Іван пояснив, що в кінці учбового дня вчитель знов нагадала дітям правила поводження з вибухонебезпечними предметами, і колі він шов додому, то побачив щось схоже на снаряд. Він відразу зателефонував по лінії 102, однак під час самої розмови телефон розрядився та відключився.

Хлопчик показав правоохоронцям місце, де він бачив «боєприпас» - ним виявився старий штекер.

размінування

размінування

«Дуже добре, коли профілактична робота приносить свої результати. Зовсім недавно тут першокласник знайшов коробку з гранатами, які становили реальну небезпеку. Я вважаю, що дитина зробила все правильно. Наша робота полягає у тому, щоб реагувати на усі звернення», - відзначив Віталій Максимів.

размінування
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: