28 серпня 2017   17:49   1923

“СтопКор” відкриває осередок у Краматорську на Донеччині

“СтопКор” відкриває осередок у Краматорську на Донеччині
Команду "Стоп корупції" поповняють активісти з Краматорська на Донеччині.

Про відкриття осередку проекту у місті повідомив координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала у соцмережі.

"Знайомтесь, це наш майбутній осередок у Краматорську. Хлопці міцні, перевертають корупційну цілину. Горять бажанням змінити країну, змінити Донбас. Ще не отримали жодного гранту, однак багато чого вже встигли зробити. Гроза місцевих прокурорів та податківців. До Києва приїхали на суд, на якому ГО "Стоп корупції" їх підтримує.

Суть історії шокує своєю цинічністю. Особливо, якщо врахувати, що йдеться про прифронтове місто. Проте війна красти не заважає. У Краматорську процвітає схема ухиляння від сплати податків. Їх не сплачують свідомо, з відома податківців, про це стверджують активісти. Податківці якось мляво не помічають, що окремі юрособи ведуть активну господарську діяльність, освоюють бюджетні кошти й при цьому не здійснюють жодних платежів.

А потім фокус. Але через рік, два. Підприємства змінюють засновників та директора. Наприклад, є такий громадянин Трушкін. При цьому офіційно проживає Трушкін на окупованій території. Правда ж зручно? Фіскальною службою Краматорська уже 20 років керує така собі Людила Санжура. Її пов'язують із Миколою Азаровим...

Ми займемось Санжурою, а також тими, хто кришує схеми податківців на Донеччині", – написав координатор "Стоп корупції" Роман Бочкала у соцмережі.
Стоп корупції
Коментарі читачів
  • Украина Gandalf 30 серпня 2017   21:36

    Санжуру уже снимали-снимали, снимали-снимали...И шота никак. Вместо этого вишенка на тортике - Полупана назначили зам. нач. ГорОО. Даешь борьбу с коррупцией!!!))))

  • Украина postas 28 серпня 2017   18:42

    https://www.youtube.com/watch?v=6H2hQOiq7xk всё будет красиво

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.