7 жовтня 2006   10:20   1566

В Донецкой области погиб представитель Украинской народной партии

Донецька обласна організація Української Народної Партії висловлює свій щирий жаль та глибокі співчуття з приводу загибелі одного з своїх яскравих представників, голови Єнакіївської міської партійної організації Олексійчука Аркадія Максимовича.

Про це повідомила прес-служба партії.

«Трагедія, що сталася вночі на шахті ім. 60-річчя Великої Жовтневої Соціалістичної революції позбавила життя людину, що себе віддала служінню інтересам держави, патріота, борця за українську Незалежність, творця української державності. За життя він був простим шахтарем, що мріяв про сильну та багату Україну, про радісних та щасливих українців. Своїм власним прикладом, своєю важкою щоденною працею він будував ту Україну, про яку мріяв.

І сьогодні, коли вже з нами не має нашого однодумця і товариша, хочеться згадати ті святі Шевченкові слова, що завжди їх любив повторювати Аркадій Максимович: „І на оновленій землі врага не буде’ супостата’ а буде син’ і буде мати’ і буде правда на землі“. Задля цього він жив, з цим пішов з життя, бо серцем і душею був справжнім українцем», — зазначено в прес-релізі.

Похорон відбудеться в неділю, 8 жовтня, о 12.30, в м. Єнакієве. Співчуття родичам та близьким Аркадія Максимовича Олексійчука можна надіслати на адресу: Донецька область, м. Єнакієве, вул. Тіунова, буд. 12.
"Новости.dn.ua"
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: