11 лютого 2019   15:17   2143

У Краматорську внаслідок ДТП пасажир авто отримала тілесні ушкодження

У Краматорську внаслідок ДТП пасажир авто отримала тілесні ушкодження
На перехресті вулиці Паркова та бульвару Машинобудівників внаслідок зіткнулись 2 автомобіля, пасажир одного з них отримала тілесні ушкодження.

Як повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області, за даним фактом розпочато досудове розслідування.

Слідчим Краматорського відділу поліції було встановлено, що 10 лютого 2019 року приблизно о 13.00 годині, 39-річний водій автомобілю марки «ВАЗ 21110» рухався проїжджою частиною бульвару Машинобудівників та виїжджаючи на перехресті з вулицею Паркова скоїв зіткнення з автомобілем «GEELY MK» під керуванням водія, 1972 року народження.

Внаслідок аварії 21-річна пасажир автомобіля отримав «GEELY MK» отримала тілесні ушкодження.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Головна причина ДТП – це порушення Правил дорожнього руху. Зазвичай, водії не дотримуються швидкісного режиму, не витримують безпечну дистанцію, порушують правила маневрування та проїзду перехресть й пішохідних переходів.

Правоохоронці радять всім учасниками дорожнього руху пам'ятати, що нехтування правилами безпеки, особливо за складних погодних умов, може у будь-який момент призвести до біди.
Kramatorsk.INFO
Коментарі читачів
  • Украина Знойный ноябрь 11 лютого 2019   15:47

    Чергування у/в ?? Нi, не чули...Хотя шо там чергування, если "внаслідок зіткнулись", то тут уже клинический случай

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: