28 лютого 2019   14:53   2864

У Краматорську по вулиці Кирилкіна з’явився «Безпечний будинок»

У Краматорську по вулиці Кирилкіна з’явився «Безпечний будинок»
Працівниками Краматорського відділу поліції були організовані зустрічі з головами ОСББ та ініціативними громадянами міста, проведені обстеження будівель і наданий повний перелік рекомендацій для того щоб кожен будинок дійсно став безпечним.

Як повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області, таким чином, спільна робота дільничних офіцерів поліції та населення дала свої перші результати. Силами мешканців будинку № 4 по вулиці Кирилкіна були встановлені 2 камери зовнішнього і 1 внутрішнього відеоспостереження з архіватором. Всі горища і підвали закриті і мають замикаючі пристрої. Співробітники сектору превенції Краматорського відділу поліції відзначили будинок табличкою, яка вказує що він безпечний.

Мешканка «безпечного будинку», Тетяна, розказала правоохоронцям, що завдяки участі у цьому проекті відчуває себе вдома захищеною. І звісно наявність камер має психологічний вплив на злочинців, вони розуміють, що можуть бути ідентифіковані.

В цій роботі поліцейські координують та налагоджують комунікацію з населенням. Наразі в Краматорську 3 «Безпечних будинки», однак коли стане більше учасників проекту, пошириться і система безпеки в місті.

Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: