1 березня 2019   14:05   2316

Поліція Краматорська закликає водіїв та пішоходів бути уважними

Поліція Краматорська закликає водіїв та пішоходів бути уважними
У Краматорську за минулу добу сталось 2 дорожньо-транспортних пригоди з постраждалими.

Як повідомляє Краматорський відділ поліції Донецької області, за обома фактами відкриті кримінальні провадження.

Останній день зими для 42 - річної краматорчанки виявився травматичним. Близько 18 години на перехресті вулиць Дружби та Академічної водій автомобіля «ВАЗ 21081» скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок аварії пішохід отримала тілесні ушкодження. Ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення експертизи.

Наразі поліція перевіряє обставини вищевказаної пригоди. За даним фактом розпочато досудове розслідування з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Того ж дня в обідній час, на перехресті вулиць В. Стаса та Героїв Небесної сотні, не змогли роз’їхатись два автомобіля «Шевроле», внаслідок чого сталася дорожньо-транспортна пригода. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці закликають неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху як водіям так і пішоходам. Та бути максимально уважними і обережними на дорогах.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: