24 січня 2020   14:14   2808

У Краматорську водій позашляховика збив двох дівчат

У Краматорську водій позашляховика збив двох дівчат
У Краматорську, у Старому місті, водій “Toyota Land Cruiser Prado” збив двох дівчат.

Аварія сталася 23 січня, приблизно о 20.00, на вулиці Шкільна. 57-річний водій позашляховика рухався цією вулицею і перед перехрестям з вулицею Велика Садова наїхав на двох 21-річних дівчат, які переходили дорогу.

Одна з постраждалих отримала тілесні ушкодження – наскільки вони тяжкі, буде встановлено після проведення експертизи, повідомляє Краматорський міський відділ поліції.

Водій після скоєння ДТП залишився на місці події. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами”.

Останнім часом у Краматорську сталися кілька ДТП, в яких загинули чи постраждали пішоходи. 22 січня під колесами мікроавтобуса загинула 38-річна жінка, яка переходила дорогу у невстановленому місці. 21 січня інша жінка потрапила під колеса автомобіля, коли переходила дорогу на перетині вулиць Дружби та Академічна. Увечері 1 січня на перетині вулиць Шкільна та Михайла Горяйнова жінку-пішохода переїхали дві автівки. Наприкінці грудня водій “Lexus” збив на смерть жінку-пішохода, яка переходила дорогу навпроти “КЗТС” на вулиці О. Тихого.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: