23 лютого 2020   13:30   793

Регенерація волосся за допомогою масок

Не секрет, що не тільки шкіра, але й волосся щодня піддається негативному впливу оточуючих факторів. Хімічні процедури (фарбування), механічний вплив, використання пристроїв для укладання, сушіння, завивка приводить до того, що локони стають сухими, ламкими, з січеними кінчиками. Для їх відновлення необхідні спеціальні засоби, в тому числі маски для волосся.

Регенерація волосся за допомогою масок

Особливості масок від компанії Vichy

У невеликому французькому місті розташовані унікальні термальні джерела. Вода з них славиться у всьому світі завдяки великому вмісту поживних елементів. Застосування їх в косметичних засобах дало можливість отримати ефективні відновлюючі, тонізуючі та зволожуючі продукти. Компанія Vichy https://www.vichy.ua використовує воду з цих джерел як один з головних компонентів в своїй продукції. Крім цього, варто відзначити, що всі товари розроблені з урахуванням особливостей шкіри споживачів.

Маска для волосся – це відмінне рішення, яке, завдяки вмісту великої кількості поживних та відновлюючих компонентів, здатне регенерувати структуру волосся в найкоротші терміни. Крім швидкого позитивного результату до переваг такого варіанту варто віднести простоту застосування, а також можливість використання в домашніх умовах.

В асортименті французького бренду представлені:

• Деркос Кера-Солюшнз – відновлююча 2-хвилинна маска для пошкодженого волосся з комплексом Про-Кератин.

• Поживно-відновлювальна маска для сухих й пошкоджених локонів.

У першому продукті використана особлива формула з комплексом Про-Кератин. Kera-Solutions – це особлива гамма Vichy, яка була розроблена спеціально для того, щоб відновити пошкоджені й ослаблені локони. Разом з кокосовим маслом, вітаміном В5 це дає можливість швидко відновити, напитати та зміцнити пасма. Особливість лінійки полягає в мікро заповнюючій формулі. Засіб дає можливість відновити пошкодження, які з'явилися через втрату колагену через вплив зовнішніх факторів. До основних переваг цієї маски варто віднести:

• Відчутний результат відразу після першого застосування.

• Покращення розчісування локонів.

• Відсутність ефекту обважнення.

• Ефективне живлення волосяного волокна по всій довжині.

• Локони стають блискучими, гладкими і м'якими.

Vichy Dercos Nutri Repairer Masque – ефективне рішення для власниць сухих та ламких локонів, які були пошкоджені в результаті проведення процедур фарбування, укладання, завивки, тривалого перебування на морозі або на сонці. Цей продукт був розроблений спеціально для того, щоб відновити структуру волосся, зробити його шовковистим і блискучим.

До складу Vichy Dercos Nutri Repairer Masque входить:

• кератиновий комплекс;

• рослинні масла;

• жирні кислоти.

Також варто відзначити, що після застосування волосся має захист від впливу ультрафіолетових променів.

Вся продукція французької компанії Vichy розробляється з урахуванням діючих норм і проходить тестування під дерматологічним контролем. Вона підходить для щоденного використання в тому числі особами, які мають чутливу шкіру.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: