19 березня 2020   09:50   4430

У Краматорську виявили шістьох людей з підозрою на коронавірус

Станом на ранок 19 березня у Краматорську виявили шістьох людей з підозрою на коронавірус COVID-19, усі вони госпіталізовані до інфекційної лікарня Костянтинівки.

За результатами тестів чотири підозри не підтвердилися, інші два тести перебувають у процесі дослідження. Наразі жодних випадків підтверджених випадків захворювання на коронавірус у Краматорську немає, повідомляє Краматорське самоврядування.

Вранці заступник міського голови Юрій Люлька перевірив роботу усіх міських амбулаторій відносно вільного запису до сімейного лікаря чи виклика його додому у разі такої потреби.

Міська влада повідомляє, що всі телефонні номери працюють у штатному режимі, ситуація контрольована, і наразі немає великої кількості мешканців, які захворіли респіраторними захворюваннями.

Якщо ви не можете додзвонитися до реєстратури своє амбулаторії – повідомляйте про ці випадки на гарячу лінію 1505.

Вчора ввечері голова Донецької ОДА Павло Кириленко повідомив, що на Донеччині виявили першого хворого, інфікованого коронавірусом. Це 52-річний маріуполець, який повернувся з Єгипту.

17 березня мер Краматорська Андрій Панков оголосив про запровадження в місті додаткових заходів щодо попередження поширення коронавіруса, які виходять з рішення Кабміну. Всі заклади громадського харчування та розважальні заклади повинні бути закриті, всі масові заходи з кількістю понад 10 чоловік заборонені, припинено транспортне сполучення між містами і областями, запроваджуються обмеження на проїзд в громадському транспорті – не більше 10 пасажирів одночасно.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.