8 липня 2020   13:45   2181

Депутати запропонували встановити пам’ятний знак “БМД-1” у Старому місті

Пам’ятний знак “Бойова машина десанту – БМД-1 – Символ військової звитяги, бойового братерства та вірності

Присязі десантників, морської піхоти та спецназу Збройних сил України” можуть встановити у Старому місті.

Це місце розташування погодили члени постійної депутатської комісії Краматорської міської ради з питань освіти та науки, охорони здоров’я, соціального захисту населення, молодіжної політики, культури, фізкультури і спорту, повідомляє Краматорське самоврядування.

Депутати пропонують встановити пам’ятний знак “БМД-1” у сквері, який розташований у Старому місті між військоматом та МПК ім. Бикова, поряд з місцем розташування майбутнього пам’ятного знака ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

Нагадаємо, українську бойову машину десанту-1 (БМД-1), підбиту при звільненні Слов’янська від проросійських бойовиків в 2014 році, хотіли встановити в якості пам’ятного знака поблизу “Вічного вогню” на алеї Слави у Краматорську. З такою ініціативою на засіданні художньої ради виступив керівник “Союзу десантників Донецької області” Сергій Власенко.

Але на сесії міської ради 500 тис. грн, передбачені на встановлення пам’ятника у вигляді бойової машини десанту БМД-1, вирішили спрямувати на ремонт тротуару по вул. Олекси Тихого в районі автоцентру “Талісман”.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: