21 вересня 2020   19:54   2295

У Краматорську з’явилися кнопки екстреного виклику правоохоронців

У Краматорську з’явилися кнопки екстреного виклику правоохоронців
Сьогодні, 21 вересня, в рамках впровадження програми «Безпечне місто», у вільному доступі на вулицях Краматорська встановлено та діє чотири кнопки екстреного виклику правоохоронців, повідомив Краматорський відділ поліції Донецької області.

Кнопка «термінового виклику поліції» є елементом системи охоронної сигналізації, який призначений для передачі сигналу тривоги з місця події на центральний пульт спостереження Краматорського відділення поліції охорони. При отриманні такого сигналу місце його подачі встановлюється автоматично куди і спрямовується наряд поліції охорони.

«Тривожні кнопки» помічені інформаційним написом та встановлені в центральній частині міста Краматорськ за наступними адресами:

1.вулиця Василя Стуса, буд. 45 (магазин «IZONE»);
2.вулиця Василя Стуса, буд. 54, кіоск «Табак»
3.бульвар Машинобудівників, буд. 28А, територія автовокзалу, автобусна зупинка, кафе «Арома-Кава»;
4.вулиця Двірцева, буд. 14, кіоск «Табак».

Якщо на вас скоєно напад або ви стали свідком злочину, то не завжди є можливість використати мобільний телефон для виклику поліції або покликати когось на допомогу. Буває так, що у стресовій ситуації людина при розмові з оператором «102» не може навіть пояснити де саме знаходиться і яка ситуація склалася, що потрібна допомога.

Тепер просто достатньо натиснути кнопку «термінового виклику правоохоронців» і наряд поліції охорони приїде до місця виклику. Без пояснень адреси, причини виклику поліції, без надання своїх даних.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: