17 грудня 2020   20:37   3657

Чому четвертий заступник міського голови Краматорська із Бахмута: пояснює Олександр Гончаренко

Чому четвертий заступник міського голови Краматорська із Бахмута: пояснює Олександр Гончаренко
Четвертим заступником міського голови Краматорська, який відповідатиме за економіку, фінанси та інвестиції, стала Тетяна Савченко - депутати міської ради підтримали її призначення.

До цього вона вісім років працювала першим заступником міського голови Бахмута.

Мер Краматорська Олександр Гончаренко розповів журналісту, чому запропонував кандидатуру саме Тетяни Савченко на посаду свого заступника.

"Я більшого фахівця, на жаль, у нашому місті не знайшов. Я цю жінку знаю, цього фахівця. Коли до мене надійшла інформація, що міський голова [Бахмута] звільнив усіх своїх заступників два чи три тижні тому, я зв'язався з нею ще два тижні тому і запропонував цю посаду, щоб нікого більше не шукати", - сказав міський голова.

"Це фахівець, який працював вісім років і займався ефективно і результативно питаннями залучення інвестицій до Бахмута. Вона реалізувала набагато більше проєктів, ніж наша міська рада за останні п'ять років. Тому я прийняв це рішення. Вона коливалась, вона обдумувала, бо це передбачає переїзд до Краматорська, але прийняла рішення і цього тижня дала згоду", - додав Гончаренко.

Міський голова також сказав, що не відмовився від ідеї збільшити кількість своїх заступників - це питання буде розглядатися на сесії депутатів міськради у січні, коли мер запропонує нову структуру виконкому.

"Зараз не готовий сказати скільки їх буде, я вивчаю досвід таких міст як Маріуполь, Харків, Полтава, Дрогобич. Є міста, де чисельність заступників досягає майже 11. Це не означає, що у нас їх буде стільки, це залежатиме від структури, яку ми будемо обирати, бо є напрямки, якими ми маємо займатися більш ретельно. Це напрямки цифровізації, безпеки. В інших містах такі заступники вже існують багато років, а у нас взагалі їх немає. Вивчаємо цей досвід [інших міст], будемо адаптувати до потреб нашої громади, і будемо робити пропозицію депутатам щодо ефективної структури нашого виконкому", - сказав Гончаренко журналісту Kramatorsk Post.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: