19 січня 2021   15:55   689

Зручний і швидкий переказ грошей

Сьогодні грошові перекази займають важливе місце в житті людей. Іноді виникає необхідність сплатити заборгованість за кредитною карткою, перерахувати гроші родичам і друзям або просто поповнити іншу платіжну картку.

Існує швидкий і простий спосіб здійснити грошовий переказ — через платіжну систему Мастеркард.

Здійснити переказ із картки на картку ви можете через сайт Mastercard. При цьому для переказу можна використовувати будь-який пристрій із доступом до мережі Інтернет. Перераховувати гроші можна між різними платіжними системами без обмежень.

Як виконати переказ грошових коштів онлайн

Користуватись онлайн-сервісом для перерахування коштів дуже просто:

Вкажіть реквізити. Введіть номер, CVV2-код, а також місяць і рік, до якого діє ваша картка.

Введіть номер картки отримувача. Вам не потрібно знати особисті дані власника банківської картки, термін її дії та іншу інформацію. Достатньо тільки знати номер.

Введіть суму. Платіжна система встановлює ліміт — не менше 5 і не більше 15 000 гривень за одну фінансову транзакцію.

Мастеркард працює з будь-якими картками, які були випущені українськими банками. Онлайн-сервіс для перерахування коштів захищений за міжнародними стандартами PCI DSS, тому всі транзакції, а також особисті дані відправників і отримувачів надійно захищено.

У чому переваги грошових переказів від Mastercard

Однією із сильних сторін сервісу від Mastercard є можливість здійснити швидкий грошовий переказ, витративши мінімальну кількість часу на заповнення реквізитів. Для цього не потрібно відвідувати банк, заповнювати численні папери, встановлювати додатки тощо. Достатньо просто зайти на сторінку сайту Мастеркард і вказати мінімальну кількість інформації.

Ви економите час, бо для грошового переказу не потрібно стояти в довгих чергах до каси, а транзакцію може бути оброблено вже через кілька хвилин. Крім цього вам не потрібно дізнаватися в отримувача його ім’я та іншу особисту інформацію. Завдяки цьому ви можете одразу відправити гроші продавцеві з дошки оголошень, поповнити іншу картку.

Натиснувши на кнопку «Тарифи», ви перейдете на сайт банку, що випустив вашу картку. На цій сторінці будуть вказані комісії, які знімуть із вашого рахунку під час здійснення транзакції. Ви також можете отримати додаткову інформацію, звернувшись за консультацією до співробітників Mastercard. Для цього натисніть на кнопку «Допомога онлайн», розташовану на сторінці з грошовими переказами.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: