12 травня 2021   09:03   4976

У Краматорську пішов із життя Сергій Корнієнко

У Краматорську пішов із життя Сергій Корнієнко
Йому було лише 63 роки.

Сергій Миколайович народився у 1958 році в селищі Черкаське Слов’янського району Донецької області, протягом останніх багатьох років проживав у місті Краматорську та займав активну проукраїнську позицію. Приймав активну участь на майдані у Києві.

У політичному житті Краматорска відомо про те, що, брав участь у виборах в 2012 (самовисуванець) році та на позачергових виборах у 2014 році (від партії «Свобода) до Верховної ради як кандидат в народні депутати від Краматорська, але не був обраний. Також, у 2015 році приймав участь у виборах до Краматорської міської ради від партії «Свобода», але також не пройшов й до міської ради.

Також відомо, що Сергій Корнієнко двічі балотувався на посаду міського голови Краматорська та програвав їх своїм суперникам.

З січня місяця 2013 року та по теперішній час був очільником Краматорської міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Сергій Миколайович був ініціатором «декомунізації» пам’ятнику Леніну на головній площі міста разом зі своїми побратимами та однопартійцями. "Ми виконали закон про декомунізацію України на підтримку ініціатив президента Порошенко, незважаючи на протидію з боку губернатора області Кіхтенко", – заявив тоді голова міської організації ВО "Свобода" Сергій Корнієнко.

Більше того, Сергій Корнієнко був відомим волонтером та сам допомогав усіляким волонтерським рухам як міста Краматорська так й Донецької області. Один з перших прийшов на допомогу українським військовослужбовцям які звільнили місто Краматорськ у 2014 році від проросійських найманців.

Сергій Корнієнко помер сьогодні вночі у ковідному відділенні від ускладнень коронавірусної хвороби на серце. Похорони померлого відбудуться завтра.

Редакція висловлює співчуття рідним та близьким покійного. Царствіє Небесне…
Новости Краматорска
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: