23 червня 2021   19:21   1897

Краматорське трамвайне депо виставили на аукціон. Можливо там буде хлібозавод

Краматорська міськрада виставила на аукціон будівлю та інші споруди трамвайного депо, що знаходиться по вул. О. Тихого, 25.

Оголошення про це з'явилося на сайті товарної біржі "Poloneх".

Стартова ціна об'єкту 401754,21 грн. Аукціон відбудеться 5 липня.

Ця будівля була включена до переліку об'єктів на приватизацію на поточний рік рішенням сесії міськради в березні.

Питання, що робити з трамвайним депо та його територією після ліквідації трамвайного сполучення, постало ще в 2017 році. Тоді влада хотіла створити на цьому місті "Депо мізків та інтелекту". Згодом з'явилися чутки й про те, що там облаштують новий хлібозавод.

Міський голова Олександр Гончаренко пояснив Kramatorsk Post, що подальша доля депо буде визначена за результатами аукціону, серед потенційних учасників якого є і власники майбутнього хлібозаводу.

"Щодо хлібозаводу - такий учасник є. Але там буде декілька учасників з пропозицями до завершення торгів," - додав Олександр Гончаренко.

Нагадаємо, що відкриття у Краматорську нового хлібокомбінату було одним з основних козирів передвиборчої програми Олександра Гончаренка. Хоча вперше цю ідею використовував у своїй передвиборчій програмі його товариш Максим Єфімов, коли балотувався на другий строк до Верховної Ради. А нещодавно, вже в цьому році, Єфімов навть сказав, що можливо завод запрацює вже до кінця року.

Побудувати нове підприємство "з нуля" навряд чи можливо в такий короткий строк, отже варіант купити під нього старе трамвайне депо не виключається.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: