17 вересня 2021   09:22   1794

У Краматорську відбудеться акція присвячена “World CleanUp Day”

У Краматорську відбудеться акція присвячена “World CleanUp Day”
Запрошуємо всіх мешканців Краматорська доєднатися до міжнародної акції присвяченій Всесвітньому дню прибирання “World CleanUp Day” 18-го вересня! Чому треба піти на неї?

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

Тому ЩО:
1) Ви зробите гарну справу, прибравши сміття у своєму місті.
2) Ми дамо вам гарні рукавички та мішечки.
3) Ви зможете скуштувати смачної юшки!
4) Позмагатися із своїми друзями та знайомими у збиранні сміття за кльові нагороди.
5) Якщо у вас є діти, то вони зможуть взяти участь у нашому екоквесті!

Кльово? Найголовніше, що від тебе треба – це гарний настрій. Чекаємо на тебе 18-го вересня у парку Ювілейному о 10:00, точка збору – Озеро!

Якщо ви навчаєтеся у школі, для участі вам треба заповнити цю форму, щоб отримати можливість звільнення від уроків на цей день.

Працюєте? Візьміть участь у нашій акції та отримайте подяку для вашої організації та особисту грамоту, але спочатку заповніть цю форму.

Акція проводиться за ініціативою Всеукраїнського міжнародного руху “Let’s do it Ukraine”, організаторами цього заходу у Краматорську виступає Громадська Організація “Клуб Рибалок України – UaFishing Club” у розрізі проєктів Тато Хаб, EcoWater та волонтерське крило організації – Краматворці, разом з Краматорською Міською Радою, Донецьким обласним натуролого-екологічним центром, Донецьким Національним Медичним Університетом, Краматорським Міським Центром Зайнятості, Краматорським фаховим коледжем технологій та дизайну й ГО “Інтермаріум Груп”Наша мета – поліпшення екологічної ситуації у Краматорську, спільними зусиллями МИ зможемо її досягти!

Важливо – ЗАХІД НЕ Є ПОЛІТИЧНОЮ АКЦІЄЮ.
За правилами, прописаними у статуті “Let’s do it Ukraine”, на заході не має бути жодної політичної символіки тощо. Контактний телефон для довідок: +38 (095)-234-94-14 Копілевич Андрій
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: