21 вересня 2021   10:31   1042

Краматорські рятувальники спільно з представниками Національної поліції України провели для школярів “День з поліцейським та рятівником”

Краматорські рятувальники спільно з представниками Національної поліції України провели для школярів “День з поліцейським та рятівником”
У школярів розпочався новий навчальний рік. Щоб після тривалих канікул нагадати дітям про правила безпечної поведінки, співробітники ДСНС разом представниками Національної поліції України проводять «День з поліцейським та рятівником».

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

Це – єдиний інтерактивний урок з правил безпечної поведінки, зокрема, в частині дотримання школярами правил дорожнього руху, пожежної безпеки, цивільного захисту та інших питань безпеки життєдіяльності людини. Один з таких заходів відбувся 15 вересня у ЗОШ №25 м.Краматорськ. Гості підготували для учнів інформативну лекцію, під час якої нагадали про необхідність дотримання правил безпеки як в школі так і вдома, номери телефонів екстрених служб.

Але зустріч не обмежилася однією бесідою — на вулиці школярів чекав справжній сюрприз: пожежний автомобіль, поліцейські, кінологи, вибухотехніки зі спорядженням, яке вони використовують в роботі.

Біля пожежного автомобіля дітей зустрічали рятувальники. Школярі могли під контролем професіоналів відчути та оцінити складність роботи вогнеборців, потримати пожежно-технічне обладнання в своїх руках, приміряти бойовий одяг та засоби індивідуального захисту органів дихання. Також кожен бажаючий міг спробувати себе в ролі справжнього вогнеборця – пустити воду з пожежного рукава.

Захід пройшов у веселій, дружній атмосфері та подарував всім учасникам незабутні враження, нові знання та величезний заряд позитивних емоцій.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: