22 вересня 2021   16:59   1588

Міський голова Краматорська відвідав управління праці та соціального захисту населення

Міський голова Краматорська відвідав управління праці та соціального захисту населення
Олександр Гончаренко перевірив роботу управління праці та соціального захисту населення та обговорив питання, які допоможуть покращити надання послуг мешканцям Краматорська.

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

Міський голова побачив, в яких умовах ведеться прийом громадян та як працюють співробітники підрозділу. Він виступив з ініціативою проробити питання переїзду частини співробітників, які здійснюють прийом, в нову будівлю ЦНАПу після його відкриття, аби краматорці мали можливість отримати найбільшу кількість послуг, звернувшись лише в одне місце.

Крім того, Олександр Гоначренко звернув увагу на доцільність поступового переведення архіву з паперових носіїв на цифрові. Наприклад, зараз УП та СЗН здійснює виплати по 110 000 справам осіб, що мають право на різноманітні пільги та допомогу. Усі вони зберігаються у паперовому вигляді. Згідно з законодавством, деякі справи, навіть після закінчення виплат, повинні зберігатися ще певний час – в окремих видах цей строк складає цілих 75 років. Тобто підрозділ повинен мати великі площі для збереження архіву. В сучасних умовах технології вже дозволяють оцифровувати інформацію та зберігати її в електронному вигляді. Він дав доручення опрацювати це питання з технічної точки зору для подальшого втілення.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: