26 січня 2022   09:28   1597

Колишній прокурор Слов'янська Сергій Мироненко став головним антикорупціонером Краматорська

Колишній прокурор Слов'янська Сергій Мироненко став головним антикорупціонером Краматорська
Сьогодні, під час апаратної наради, міський голова Краматорська Олександр Гончаренко представив керівника відділу із запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Краматорської міської ради.

Ним став 48-річний Сергій Мироненко зі Слов’янська. Він виконуватиме свої обов’язки від сьогодні, 25 січня.

Сергій Мироненко розпочав працювати в органах прокуратури з липня 1995 року на посаді старшого слідчого Слов’янської міської прокуратури. З 1999 по 2012 роки був заступником прокурора там же. З грудня 2015 і до жовтня 2021 року обіймав посаду прокурора Слов’янської місцевої прокуратури. До свого призначення керівника відділу із запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Краматорської міської ради отримував пенсію за вислугою років у прокуратурі Слов’янська у розмірі 7650 грн, згідно декларації 2018 року, та 35 928 грн, згідно декларації за 2019 рік.

Згідно декларації Сергія Мироненка за 2018 рік, він володіє квартирою та гаражем в Слов’янську, тоді як його дружина, Яна працює у лінгвістичному центрі “Prime Time”, який працює у Краматорську та Слов’янську. На неї записані 2 квартири у Краматорську, власницею яких вона стала у 2017 році (хоча її заробіток за рік в мовному центрі склав 39 613 грн.), та садовий будинок у селі Маяки Слов’янського району. Також на дружину записаний автомобіль “Ford Kuga” 2010 року виробництва.

Міський голова Олександр Гончаренко наголосив, що новий відділ в Краматорській міській раді був створений у листопаді 2021 року. Він займатиметься контролем дотримання антикорупційного законодавства у виконавчих органах комунальних підприємств та установах Краматорської міської ради та проведенням службових розслідувань з метою виявлення правопорушень вимог Закону України “Про запобігання корупції”.
KramatorskPost
Коментарі читачів
  • Украина Знойный ноябрь 26 січня 2022   10:05

    хоча її заробіток за рік в мовному центрі склав 39 613 грн. - куда смотрит ДБР? Главное заставить своими машинами улицу Героев Украины

Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: