3 березня 2022   11:50   1795

Сьогодні російські фашисти створюють гуманітарну катастрофу в Маріуполі!, - мер Маріуполя Вадим Бойченко

Сьогодні російські фашисти створюють гуманітарну катастрофу в Маріуполі!, - мер Маріуполя Вадим Бойченко
Ці покидьки не знайшли іншого способу зламати нас.

Вони перешкоджають постачанню та відновленню електроенергії, води і тепла. Вони також пошкодили залізничне сполучення. Зруйнували мости, розтрощили потяги для того, щоб ми не мали можливості вивезти з Маріуполя жінок, дітей та літніх людей. Вони перешкоджають постачанню продовольства, створюють нам блокаду, як в колишньому Ленінграді. Свідомо протягом семи діб вони руйнували критично важливу інфраструктуру життєзабезпечення міста. У нас знову немає світла, води та тепла. Військові путінської орди постійно обстрілюють місто і не дають вивезти поранених, жінок та дітей.

Ми робимо все, щоб у найкоротший термін відновити критичну інфраструктуру міста. Працюємо з міжнародними інституціями для того, щоб створити «зелений коридор» для гуманітарної місії. Працюємо щоб забезпечити режим тиші для відновлення електропостачання.
В той час, Маріуполь залишається під обстрілами, страдають жінки, діти та літні люди. Нас знищують як націю. Це – геноцид українського народу. Ці лицеміри прийшли «рятувати» російськомовних громадян Маріуполя та регіону. А влаштували винищення українців – маріупольців російського, українського, грецького та іншого походження.

Також сьогодні розповсюджують багато фейків. Тому прошу використовувати тільки офіційні джерела інформації.

Джерело: Маріупольська міська рада
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: