22 травня 2022   22:14   1270

Ворог рясно усипає Донеччину смертоносним залізяччям – є загиблі та поранені

Ворог рясно усипає Донеччину смертоносним залізяччям – є загиблі та поранені
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Як повідомляє, відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

За даними слідства, 21 травня 2022 року російські окупаційні війська та їх поплічники з псевдодержавного утворення «ДНР» обстрілювали з артилерійської зброї міста Залізне і Торецьк Бахмутського району. Вогнепальні осколкові поранення та забійні рани отримали 3 цивільних осіб - двоє чоловіків 46 та 52 років і 63-річна жінка.
22 травня у с. Клинове Бахмутського району внаслідок ворожого обстрілу загинула 47-річна місцева мешканка.
У містах Бахмут і Соледар, селищах Ягідне та Берестове рашисти знищували інфраструктуру авіацією. Зокрема, від авіаударів постраждали будівлі підприємств, санаторіїв, навчальних закладів та приватні будинки.

Стабільно гаряче було і на Луганщині – до Краматорської лікарні доставлено ще одного пораненого з міста Сєвєродонецьк, яке ворог також рясно усипає своїм смертоносним залізяччям. У 60-річного чоловіка діагностовано важкі наслідки мінно-вибухової травми.

Як і під час минулих обстрілів зазначених територій поряд з місцями влучання ворожих снарядів не було жодного об’єкта військової інфраструктури.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: