24 червня 2022   18:54   1112

«Намародерив» у дітей – заарештовано підозрюваного у крадіжці майна комунального закладу

«Намародерив» у дітей – заарештовано підозрюваного у крадіжці майна комунального закладу
За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру 29-річному чоловіку у крадіжці, поєднаній з проникненням в інше приміщення, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Також стосовно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

За даними слідства, 16 червня 2022 року мешканець м. Соледара, достовірно знаючи, що на період проведення військових дій у Бахмутському районі Донецької області комунальний заклад «Інклюзивно-ресурсний центр» Соледарської міської ради призупинив свою роботу, вирішив незаконно заволодіти його майном.

Будучи обізнаним про важливість діяльності установи для дітей з особливими потребами, зловмисник увечері вдерся до її приміщення та викрав інструменти, побутову і комп’ютерну техніку.

Через два дні підозрюваного затримали правоохоронці. У ході огляду, проведеного за його участю, у останнього вилучили «намародерене» майно.

Досудове розслідування триває.

Довідково: з 7 березня 2022 року внесенням змін до КК України посилено відповідальність за майнові злочини, вчинені в умовах воєнного стану: санкція ч. 4 ст. 185 передбачає покарання у вигляді реального позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: