29 червня 2022   10:07   590

Студенти ДДМА – фіналісти та призери міжнародної олімпіади

Студенти ДДМА – фіналісти та призери міжнародної олімпіади
Троє студентів ДДМА 2-го та 5-го (1-го магістерського) курсів навесні пройшли відбір на фінальний етап «Міжнародної студентської олімпіади у сфері інформаційних технологій IT-Universe» – у конкурсі «Найкращий інноваційний диплом (проєкт)» та олімпіаді з дисципліни «Управління ІТ-проектами».

«За підсумками фіналів, що відбулися 7–22 червня в онлайн форматі, робота Владислава Канішева (СА-20-1) «Розробка програмного забезпечення для виявлення аномалій визначення кольорів» (керівник – Мельников О.Ю., канд. техн. наук) було відзначено дипломом 3-го ступеня в конкурсі «Найкращий інноваційний диплом (проєкт)». Робота другої нашої учасниці цього ж конкурсу Вікторії Денисенко (СА-20-1) – «Додаток для виявлення незаконної вирубки лісу» – на 4-му місці. Андрій Литвинов (СА-21-маг) – учасник олімпіади з дисципліни «Управління ІТ-проєктами» – на 11-му місці (у фінал було відібрано 20 найкращих студентів зі 165, що проходили відбір; підготовкою студента займалася асистент Гудкова К. Ю.).

За підсумками «IT-Universe-2022» у «неофіційному командному заліку» Донбаська державна машинобудівна академія посіла почесний п'ятий рядок (призовими місцями було відзначено представників лише семи вищих навчальних закладів із 21, що брали участь у фіналі). (За традиціями «IT-Universe», у всіх конкурсах та олімпіадах присуджується максимум по три призові місця – жодних «два перші, шість других і десять третіх»!) Зазначимо, що наші студенти беруть участь у «IT-Universe» вже п'ятий рік поспіль, і ще жодного разу не поверталися без призових місць: двічі – «Управління ІТ-проєктами», тричі – «Найкращий інноваційний диплом (проєкт)».

Також зазначимо, що обидва учасники «конкурсу дипломів» навчаються на другому курсі спеціальності «Системний аналіз» та їхні роботи були виконані в рамках курсового проєктування з дисципліни «Програмування та алгоритмічні мови», - повідомляється на сторінці ДДМа у Фейсбуці.
Восточный проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: