8 серпня 2022   22:44   1001

ЗСУ відбили атаки рашистів під Слов'янськом, Бахмутом та Мар'їнкою, штурм Авдіївки та Пісок захлинувся – Генштаб

ЗСУ відбили атаки рашистів під Слов'янськом, Бахмутом та Мар'їнкою, штурм Авдіївки та Пісок захлинувся – Генштаб
ЗСУ 8 серпня відбили спроби окупантів наступати у бік Слов'янська та Бахмута, а також штурмувати Авдіївку, Піски та Мар'їнку.

Про це повідомляє Генеральний штаб у зведенні станом на 18.00 8 серпня.

"Ворожі штурми в напрямках населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Вершина і Кодема наші воїни відбили. Спроба наступу окупантів в напрямках Авдіївки та Пісок під вогнем українських воїнів захлинулася. Ворог відійшов", - повідомляють українські захисники.

Також на цих напрямках російські загарбники обстрілювали з артилерії Бахмут, Зайцеве, Яковлівку, Краснополівку, Покровське та Вершину на Бахмутському напрямку. Під Авдіївкою під вогонь потрапили Авдіївка, Опитне, Новобахмутівка, Карлівка, Керамік та Курахове.

Авіаційні удари завдавалися в районах Бахмута, Соледара, Кодеми, Нью-Йорка, Красногорівки та Мар'їнки.

Нічим закінчилися спроби росіян вести атаки під Слов'янськом недалеко від Богородичного, а також у районі Мар'їнки та Шевченка на Новопавлівському та Запорізькому напрямках.

Ворожа артилерія та танки вели обстріли Великої Комишувахи, Дмитрівки, Вірнопілля, Рідного, Дібрівного, Грушувахи, Богородичного, Норцівки, Краснопілля, Микільського, Новомихайлівки, Вугледара, Шевченка, Гуляйпільського, Темирівки, Времівки, Гуляйполя,

Авіація рашистів завдала ударів у районі Залимана, Пречистівки, Володимирівки та Полтавки.

А ось на Донецькому та Краматорському напрямах росіяни не ризикнули наступати, обмежившись обстрілами позицій українських воїнів, а також цивільних об'єктів.

Зокрема, під вогнем гармат опинилися Краматорськ, Сіверськ, Григорівка, Верхньокам'янське та Стародубівка. Авіаудари рашистів припали до Григорівки та Івано-Дар'ївки.
Остров
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: