17 серпня 2022   12:39   1718

Головний лікар військового шпиталю у Святогірську перейшов на бік окупантів

Головний лікар військового шпиталю у Святогірську перейшов на бік окупантів
Головний лікар обласного шпиталю для ветеранів війни у Святогірську Микола Присяжний перейшов на бік російських окупантів.

На окупаційних пропагандистських ресурсах з’явилося інтерв’ю з Присяжним, в якому він зізнався, що чекав окупації росіянами Святогірська з 2014 року.

Він також розповів, що у 2014 році допомагав представникам банди одного з ватажків так званої "днр" Ігоря Гіркіна продуктами і ліками на блокпостах, а також підпільно лікував бойовиків.

Після окупації Святогірська росіяни залишили Присяжного керувати шпиталем. Він розповів, що нині працює в закладі сам, виконуючи обов'язки головного лікаря, лікарів та сторожа. Також він скаржився пропагандистам на те, що представники Збройних Сил України нібито "вкрали" з лікарні весь транспорт.

Микола Присяжний очолив військовий шпиталь у Святогірську в далекому 2000 році. Окрім цього, протягом багатьох років він був депутатом міської ради від таких політичних сил як "Партія регіонів", "Наш край" та "ОПЗЖ". Також повідомлялося, що він був одним з тих, хто у січні 2014 року звертався до тодішнього президента України Віктора Януковича з вимогою розігнати учасників Революції Гідності.

Головний лікар військового шпиталю у Святогірську перейшов на бік окупантів

Присяжний (крайній зліва) показує шпиталь народним депутатам віж "ОПЗЖ" Юрію Бойко і Наталії

Королевській, а також меру Святогірська Володимиру Бандурі, який також перейшов на бік окупантів 5 серпня в українському державному реєстрі з'явилась інформація, що новою керівницею шпиталю для ветеранів війни у Святогірську стала 69-річна Олена Бабіч, яка пропрацювала там більшість свого життя.

Нагадаємо, на початку червня Святогірськ був окупований російськими військами. Міський голова Володимир Бандура, який обирався від забороненої нині пропросійської партії "ОПЗЖ", перейшов на бік росіян і очолив окупаційну адміністрацію міста. Українські правоохоронці порушили проти Бандури кримінальну справу щодо державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: