19 серпня 2022   09:22   751

Студент з Краматорська став призером всеукраїнського конкурсу есе про відбудову України

Студент з Краматорська став призером всеукраїнського конкурсу есе про відбудову України
Про це повідомили в Рівненській обласній державній адміністрації.

Леонід Ленко родом із Краматорська. Навчається в Національному університеті «Острозька академія» за освітньою програмою «Національна безпека». Взяти участь у конкурсі есе та аналітичних статей вирішив спонтанно. За тиждень написав роботу і навіть не сподівався на перемогу. Але коли отримав результати, звісно, був задоволеним, розповіли в Рівненській ОДА.

Сам він зустрів війну в рідному місті, чув вибухи на місцевому аеродромі. А потім залишив Краматорськ. Студент впевнений, що коли настане перемога, ми почнемо всі разом відбудовувати країну. Тож про своє бачення і написав у роботі.

«Взяти участь вирішив тому, що тема є актуальною та цікавою для мене. Я завжди роблю те, що мені подобається, і беру участь не для того, щоб виграти. Коли дізнався, що отримав призове місце, звичайно, зрадів, але я завжди прагну більшого. Тому ейфорія швидко минула», - розповів Леонід Ленко.

Метою конкурсу есе та аналітичних статтей, який організувала ГО «Стратегічна візія», було висвітлення головних напрямків та шляхів відновлення України після війни у різних галузях: від економіки до ментального здоров’я.

Серед 63 робіт матеріал Леоніда визнали одним із кращих. Молодий інтелектуал описав та запропонував найґрунтовніші ідеї щодо відновлення нашої країни.

З роботою Леоніда Ленка можна ознайомитися за посиланням
Восточный проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: