19 вересня 2022   13:06   1575

Удар по готелю «Краматорськ», де поранення отримала жінка, у мінубійства рф назвали ліквідацією пунктів базування американців

Удар по готелю «Краматорськ», де поранення отримала жінка, у мінубійства рф назвали ліквідацією пунктів базування американців
В мінубійства рф продовжують «годувати» брехнею мешканців оркостану.

Мінубійства росії «ліквідувало пункти базування американської ПВК «Академія» у Краматорську». Про це повідомив головний представник міністерства вбивства росії ігор конашенков. Цей фейкометник міністерства вбивства в черговий раз розповсюдив чергову порцію брехні про те, що, начебто, черговий удар по Краматорську «високоточною зброєю» завдав втрат якоїсь мефічной ПВК «Академія».

«Також знищено пункти базування іноземних найманців американської приватної військової кампанії «Академія» та нацформування «Кракен» у районах Краматорська та Миколаївки Донецької Народної Республіки», - наголосив фейкометник конашенков.

Місцеві мешканці знають, що у готелі «Краматорськ» не було військових формувань та взагалі з початку військових дій готель був майже пустий. Крім кількох журналістів, сторожа та робітника по ремонту- більше нікого не було. Але російська пропаганда видає бажане за дійсне.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: